일 | 월 | 화 | 수 | 목 | 금 | 토 |
---|---|---|---|---|---|---|
1 | 2 | |||||
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 |
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
- The origin of Thursday #목요일의 어원 #Donnerstag #Jovis dies #Donar의 날 #Thor
- White House #백악관
- New Year's Eve traditions #세계 각국의 새해 전야 전통
- The origin of the name Washington #워싱턴의 어원
- The origin of the name Broadway #브로드웨이 어원
- The Origin of Saturday #토요일의 어원 #사트로누스 #농업의 신 #Saturn
- kinfolk #킨포크 #가까운 사람들과 함께 어울리며 느리고 여유로운 자연 속의 소박한 삶을 지향하는 현상
- The 22nd solar term #동지 #Dongji #winter solstice #Dongji Patjuk #a red bean porridge #Saturnalia
- The Origin of cotton Cotton Candy #솜사탕의 유래
- The history of New York #뉴욕의 어원 #뉴욕의 역사
- The Origin of Cake #케이크의 기원
- get out #get over with get through#
- The Origin of Los Angeles #로스엔젤레스 어원
- The origin of the name Las Vegas #라스베가스의 어원
- The origin of Fortune Cookie #포츈쿠키의 기원
- The Origin of Curry #카레의 기원 #카레
- The LA Dodgers #류현진 #박찬호 #로스엔젤레스 다저스 LA다저스
- The origin of the name San Francisco #샌프란시스코의 어원
- The New Year sunrise in Korea #한국의 새해 해맞이 전통 #해맞이 명소 #일출을 보면서 다가올 해에 대한 꿈과 희망을 기원
- The origin of jackpot #잭팟의 어원
- 各自圖生 #제각기 살아나갈 방법을 꾀함 #각자도생
- New Year's resolution #새해 결심
- The origin of Sunday #일요일의 어원
- The origin of Friday #금요일의 어원 #Norse goddess Frigg #Roman goddess Venus
- Canapes #카나페 #카나페의 유래 #핑거푸드
- The origin of LA갈비 #LA갈비의 유래
- Bagel City #New York is known as the "Bagel City" for three reasons #뉴욕베이글
- The Big Apple ; New York's nickname #뉴욕의 별명 #뉴욕을 빅애플이라 부르는 이유 #빅애플의 유래
- The history of the sandwich #샌드위치의 역사 #샌드위치 백작 #샌드위치
- What is a canyon? #협곡 #그랜드캐년
- Today
- Total
갱년기 아줌마의 영어놀이
[영어] The Origin of Cake 본문
밀가루, 달걀, 버터, 우유, 설탕 따위를
주원료로 하여 오븐 따위에 구운 서양 음식
특별함을 더하는 음식 케이크,
최근 그 특별함을 위해 돈 좀 쓰신 분들 많을 텐데, 신년 축하도 해야죠? ㅎㅎ
사악한 가격에 ㅎㄷㄷ
The Origin of Cake
The origin of the word "cake" can be traced back to the 13th century. According to thr Oxford English Dictionary, the word "cake" is derived from the Old Norse word "kaka." There is also a theory that the word comes from the American colonial term "cookie", which means "small cake".
The origin of cake is a matter of debate, but the most likely theory is that it was invented in Eygpt around 3000BC. Early Egyptian cakes were made from flour, water, and honey and were often flavored with spices or nuts. They were typically dense and hard and were often served as a type of bread.
Cakes also developed in Greece and Rome. Greek cakes were often made with flour, honey, figs, and nuts, while Roman cakes often included eggs, milk, and butter. These cakes were typically lighter and more delicate than their Egyptian counterparts and were often served as a desert.
Cakes Spread throughout Europe during the Middle Ages. This was a time of great technological Invention, and bakers began to experiment with new ingredients and techniques. As a result, cakes became more varied and complex, and began to take on the form that we are familiar with today.
The invention of baking powder in the 19th century revolutionized the baking industry. Baking powder is a leavening agent that causes cakes to rise, making them lighter and fluffier. This led to the development of new types of cakes, such as sponge cakes and angel food cakes.
In the late 19th century, cake became a popular dessert in the United States. This was due in part to the rise of the home economics movement, which promoted cake baking as a way for women to express their creativity.
Today, cake is a popular dessert enjoyed by people all over the world. There are countless varieties of cake, from simple sponge cakes to elaborate wedding cakes. Cake is often served on special occasions, such as birthday, wedding, and holidays.
케이크의 기원
케이크라는 단어의 기원은 13세기까지 거슬러 올라갈 수 있다. 옥스퍼드 영어 사전에 의하면 케이크의 어원은 고대 노르웨이어의 "kaka"에서 유래되었다. 또한 "작은 케이크"를 의미하는 미국 식민지 시대의 용어인 "쿠키"에서 유래했다는 설도 있다.
케이크의 기원은 논란의 여지가 있지만 가장 유력한 이론은 기원전 3000년경 이집트에서 빵을 구울 때 우유와 꿀을 첨가하면서 탄생했다는 것이다. 초기 이집트 케이크는 밀가루, 물, 꿀로 만들어졌으며, 향신료나 견과류로 맛을 내었다. 일반적으로 조밀하고 단단하였으며 종종 빵의 일종으로 제공되었다.
그리스와 로마에서도 케이크가 발달했다. 그리스 케이크는 종종 계란, 우유, 버터를 포함했다. 이 케이크는 일반적으로 이집트 케이크보다 가볍고 섬세했으며 종종 디저트로 제공되었다.
케이크는 중세 시대에 유럽 전역에 퍼졌다. 이 시기는 기술적 혁신의 시대였으며 제빵사들은 새로운 재료와 기법을 실험하기 시작했다. 그 결과 케이크는 더 다양하고 복잡해졌으며, 오늘날 우리가 알고 있는 형태를 갖추기 시작했다.
19세기 베이킹파우더의 발명은 제빵 산업을 혁신했다. 베이킹파우더는 케이크가 부풀어 오르게 하는 팽창제로, 케이크를 더 가볍고 폭신하게 만든다. 이로 인해 스펀지케이크와 에인절푸드케이크 같은 새로운 종류의 케이크가 개발되었다.
19세기 후반, 케이크는 미국에서 인기 있는 디저트가 되었다. 이것은 부분적으로 가정경제 운동의 부상 때문이었으며, 이는 여성이 창의력을 표현하는 방법으로 케이크를 굽기를 장려했다.
오늘날 케이크는 전 세계 사람들이 즐기는 인기 있는 디저트이다. 간단한 스펀지케이크부터 정교한 웨딩 케이크까지 수많은 종류의 케이크가 있다. 케이크는 생일, 결혼식, 휴일과 같은 특별한 날에 종종 제공된다.
'영어' 카테고리의 다른 글
[영어] New Year's resolution (65) | 2024.01.01 |
---|---|
[영어] The Origin of Curry (66) | 2023.12.31 |
[영어] The origin of Friday (68) | 2023.12.29 |
[영어] The New Year sunrise in Korea (70) | 2023.12.28 |
[영어] New Year's Eve traditions (57) | 2023.12.27 |